Welkom bij BowenHealth
Alleen wanneer het navigatiemenu niet zichtbaar is, klik dan hier om de correcte startpagina te openen
Op deze pagina’s vindt u informatie over BowenHealth, Bowen therapie en Sportmassage. In contact komen met BowenHealth is mogelijk via “Contact BowenHealth” in het navigatiemenu.

BowenHealth werkt vanuit Naarden en heeft praktijkervaring met Bowen therapie sinds 1999. Binnen de praktijk zijn de gecertificeerde disciplines Bowen therapeut (Master Level) en NGS Sportmasseur aanwezig.

Met ingang van 2024 neemt BowenHealth geen clienten meer aan. Voor informatie of alternatieven kunt u ons mailen.De volledige inhoud van deze website is met copyright beschermd en mag niet zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming worden gebruikt voor andere doeleinden
Copyright BowenHealth 2024Artikel Massage Magazine

In de maart uitgave van het vakblad Massage Magazine staat een prachtig artikel "Bowen in de Sport" bij BowenHealth. Klik op de onderstaande foto om het artikel in een apart scherm te openen. Uiteraard valt dit artikel onder copyright van Massage Magazine.


De therapeuten van BowenHealth zijn gevraagd om met het Scottish Rocks Pro Basketball team te werken in de aanloop naar de climax van het BBL (British Basketball League) seizoen, waar Schotlands enige professionele basketbal team uiteindelijk tweede in de competitie werd. Het team heeft enkele van de topspelers van Groot-Brittannie, waaronder een aantal die Groot-Brittannie vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen.

Het Scottish Rocks Pro basketbal team krijgt een Bowen behandeling
Het Scottish Rocks Pro basketbal team krijgt een Bowen behandeling

Steve Swanson de hoofdcoach van het in Glasgow based team reageerde: “De spelers hebben behandelingen gehad en waren enthousiast over de afwijkende benadering van de lichaamsbalans en over hoe Bowen sportblessures kan voorkomen alsmede helpen bij langdurige problemen. Dit is een uitmuntende manier om de spelers fit te houden gedurende het lange en heftige seizoen.”

Het zijn niet alleen de basketbal spelers die de weg naar BowenHealth hebben gevonden. Twee van Schotlands meest bekende golfers worden ook behandeld. Volvo PGA winnaar Andrew Oldcorn en rijzende ster professional golfer David Drysdale gebruiken beide Bowen om hun spel te verbeteren. Andy is enorm gebrand op Bowen: “Ik ben gedurende het hele seizoen onderweg en als je ouder wordt, krijg je te maken met kleine blessures die je spel beinvloeden. Het ziet er naar uit dat Bowen een standaard onderdeel van mijn voorbereiding op toernooien gaat worden.”

Golf Pro en Volvo PGA winnaar Andrew Oldcorn heeft Bowen therapie
Golf Pro en Volvo PGA winnaar Andrew Oldcorn heeft Bowen therapie

In Nederland heeft BowenHealth recentelijk haar Friese primeur gehad. Op uitnodiging van een aantal vaste en zeer gastvrije Friese bezoekers van de praktijk in Naarden, heeft BowenHealth een volle en lange dag praktijk gevoerd op een tijdelijke locatie direct aan de Zwette in het die dag zonnige Friesland. Mede dankzij de enorme gastvrijheid en het grote aantal belangstellenden, is de dag een groot succes geworden en een vervolg is dan ook meer dan waarschijnlijk!

BowenHealth in Friesland BowenHealth in Friesland
BowenHealth in Friesland